SlideshowSlideshow

Fontys School of ICT

STUDENT+

Fontys Hogeschool ICT

STUDENT+

Welkom bij Student+ Fontys Hogeschool ICT!

Fontys Hogeschool ICT (FHICT) biedt haar studenten de kans zich optimaal te ontwikkelen tot HBO geschoolde ICT-professionals, die in staat zijn de eigen ontwikkeling te sturen. Het biedt talentgericht onderwijs aan; de individuele student staat centraal. We kijken waar de student goed in is of nog beter in wil worden. Het onderwijs stimuleert kwaliteiten, talenten en ambities.

Student+ is er voor de student, die net wat extra ondersteuning nodig heeft bij het ontwikkelen van zijn of haar talenten, zoals studenten met ad(h)d, autisme, (faal-)angst of dyslexie. Tevens zijn er studenten, die obstakels ervaren die prettig studeren in de weg staan, bijvoorbeeld studenten, die moeite hebben met het plannen en organiseren van hun studie, met lichamelijke en/of psychische klachten of studenten die hun studie combineren met topsport of mantelzorgtaken.

We vinden het belangrijk dat alle studenten gelijke kansen krijgen. Inclusief onderwijs is daarbij ons uitgangspunt. Dit betekent, dat het onderwijs zoveel mogelijk past voor alle studenten en niet exclusief voor studenten met een functiebeperking. De Student+ voorzieningen zijn gratis en beschikbaar voor alle studenten.

Samen is makkelijker dan alleen