Artikel Symposium 'Autisme en Werk'

Werkgevers en mensen met autisme moeten met elkaar in contact komen. Dat is de overtuiging van Willem van Spaendonck, kwartiermaker Autisme & Werk en initiatiefnemer van het symposium Autisme & Werk dat op 16 maart 2016 werd gehouden in Eindhoven. Van Spaendonck: “Dit soort bijeenkomsten worden helaas zelden georganiseerd, terwijl het zo belangrijk is.”

"Onze inspanningen om bijzondere talenten van studenten met autisme onder de aandacht te brengen, is met twee prachtige artikelen beloond! Een artikel over het symposium Autisme en Werk, mogelijk gemaakt door Fontys. Met een geweldige bijdrage van Ad Vissers, deze week verschenen in het blad Engagement met Autisme. In augustus verschijnt een artikel met een mooi interview van Fontys ICT-studenten over de pilot 'Autismetalent benutten' in het blad Loopbaanvisie," aldus een trotse Marlou Heskes, coördinator student+ FHICT.

Er is een artikel geschreven over het symposium met een mooie bijdrage van directeur Fontys Hogeschool ICT Ad Vissers. Je kunt het artikel hier lezen.